Finally i meet my idol during Pesta Buku Antarabangsa KL 2018

May 10, 2018


Saturday 5/5/2018

Hi semua... long time no talk. So im here posting last saturday event. Haha 😅

I sudah borong buku-buku berikut haha. Bila sudah jumpa buku dah tak ingat dunia. Niat nak cari buku lain, nampak buku lain grab grab. Ingat nak belanja sikit sahaja. Im that kind of person. shopping on books. Ceyy! Jangan lah cringe ye.

Dan itu semua tak penting! Yang penting Aku dah Jumpa RAM!!! all time favorite thriller novelist~ Dayyum.

Here some of the books 👇








Dengan tak tahu menahunya... rupanya hari tu RAM buat pelancaran buku dia! BANJA MANGGALA. Excited nya. Mula2 aku dengar DJ tu cakap antara penulis yang ada hari ni ialah RAM. Masa tu aku dekat Hall KArangkraf. Aku pusing satu hall tu tak nampak pun!

Tak apalah. Kata dekat diri sendiri. Pergi hall lain dulu... Dah dekat tengah hari macam tu, aku pergi balik hall karangkraf. Jumpa! terharunyaaaa...

 

Aku sempat curi curi ambil gambar ni..... sementara beratur panjang tu. Panjang line-nya.





Of course la i got his signature! yeay!.


Seronok sangat. Sekarang macam mana nak mulakan pembacaan buku-buku ni? haha. Mana satu nak start ni. Sayang nak baca pun ada. HAHAHA

Apa pun tahniah diucapkan kepada Kerajaan Baru Malaysia! Bless you Malaysia!


You Might Also Like

4 comments

  1. Perghh banyak gila buku beli haha.minat memasak ehh..sya pun pergi jugak Pwtc dapat jumpa my idol, Ain Maisarah! happy sgt dpt sign dengan bergambar hehe..Sya ada jugak buku Ramlee Awang Murshid tapi terlalu teball sangat la nak baca jadi malas hehe..tapi memang dengar orang kata buku dia the bestt :D

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/2018/04/juara-rumah-sukan-gigi-dah-lain.html

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. so lucky. puas gila dapat beli buku yg kite nak banyak2.

    ReplyDelete
  4. Wow seriously ! you have it all ? 😍😍😍 best nye jumpa RAM. i love his writing also.

    ReplyDelete

Please leave your comment... jebal~

Top Commentators

Boy In Luv

Converse High