It Had Always Been My Dream To Open Restaurant Like Youn's Kitchen. Dream~

March 31, 2018



Hola! Hola!

Hi semua~ Long time no post ah. Busy oh... Busy busy but still tengok show tak miss. Recently, Youn's Kitchen season 2 dah habis! Geun. Geun!

Basically, this show is about group of korean actor and actress baewu, bukak restoran dekat luar negara. Eeiii eishhh kita memang suka lah show macam ni. Show makan makan, masak masak... nak nak artis yang tak pernah memasak tu try masak, operate business dekat negara orang!! Salute lah.

Dari season 1 dah jadi fan no 1 show ni. Season 1 buat dekat Bali, Season 2 buat dekat Garachico.
Sobs, Gonna miss Youn's Kitchen!!

Seronok show ni~ sila lah 👉tonton. 👈Hahaha. Boleh tengok dekat tvN asia. Langgan Channel tvN dekat HyppTv dapat channel tvN Movies sekali. Masyuk ooo marathon movie. Haa atau pun boleh tengok online dekat DramaCool.

Psstt.. Dicadangkan menonton dekat TV sebab HyppTv memang HD! Nak-nak beli pulak LCD HD! Perh such a food porn you kno! Hahaha. Tapi kalau bukak Channel 1, 2, 3, 7, 8, 9 tuuu jangan lah expect HD sangatt hehe. Macam promoter TM pulak. Tak ada sponsor ya~ hahaha

Nah bagi sikit babak-babak mencengkam jiwa ku! kahkahkah


















































Haa, macam mana? rasa excited tak nak tahu apa jadi tu? Hihihi....

Okay tu je nak share lalalal....


You Might Also Like

4 comments

  1. Ive watched all eps! best kann show ni! ada Park seo Joon pulak tuu! bae

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, unfortunately.... seojun only part time worker... hopefully next season going to be more more interesting guest. looking forward to it. excited

      Delete

Please leave your comment... jebal~

Top Commentators

Boy In Luv

Converse High