Siapa kata produk China tak berkualiti?

September 19, 2017



Hi~

Yay! barang dah sampai. Mudah je bila kita shoppping online ni. Korang boleh shopping dekat Lazada misalnya. Buat survey sana sini lepas dah puas hati dengan semua aspek 4Ps dia then boleh la proceed to pay.

Hari ni dua barang sampai. Beli daripada one center Lazada.... dua Store. Maksudya dua barang daripada seller berlainan dekat satu center iaitu Lazada. Ramai orang ingat beli dekat Lazada tu Lazada punya. Tidak. Lazada ni seller center. Siapa-siapa pun boleh join nak jual apa pun suka hati lah. Lazada ni ada policy dia. Seller mesti jual barang genuine. Tapi kena hati hati jugak lah sometimes ada seller yang jual barang tak berkualiti. Pandai-pandai lah korang survey. So jangan lah menonong cakap teruk lah Lazada ni. Jual prouk tak berkualiti lah apa lah. Kesian mereka. hehe

So back to the topic...
Cara beli dua helai blouse/kemeja daripada seller China... Quality approved! by Cara. Hehe.


Ha ni dia Blouse yang pertama...  From HIBAY.

Tu harga dekat Lazada... berpatutan dengan kualiti kain yang sampai ni👍. Happy! Dapat free gift Brown LINE keychain 💝


Blouse yang kedua....  From MooCoo


Harga pon berpatutan kan.


Dapat gift... gelang tali merah tu... luv it!



Jangan lupa rate mereka. Definitely 5 💥💥💥💥💥



You Might Also Like

0 comments

Please leave your comment... jebal~

Top Commentators

Boy In Luv

Converse High