Ruler Master of The Mask

September 15, 2017


Hello guys,

Malam ini macam biasalah Cara dengan dunia Dramanya. Eh tengok Drama sempat tulis blog ya? Lepas tonton lah! amik tu bahasa baku.

Cara tengok cerita Ruler Master of the Mask Ya! tahu Cara baru nak tengok. Ketinggalan dah!. Biasalah Cara tak suka tengok cerita yang tengah on-air. Membuak-buak darah tunggu minggu depan. So lebih baik tunggu dia habis siar, baru tengok. Marathon lah apa lagi! Siapa yang macam tu, angkat tangan sikit? Hehe.

Sejak kebelakangan ni Cara asyik skip banyak drama. Maksudnya tengok sikit... tukar pulak cerita lain. Tergantung. Mood tu tak ada kot. Mungkin lah! Lagi-lagi  kalau cerita tema cinta. Memang cepat je skip. Sebab itu lah beralih ke historical drama. Memang all time favourite. Lagi satu cerita drama thriller and action. memang tak skip! Kalau boleh satu hari nak habiskan tengok. Tapi dua hari je paling cepat. Makan minum semua tak boleh skip. Karang tak jadi orang pulak kan.

Nah Cara bagi sikit detail cast drama:


Ha ni lah dia rambut kontroversi tu. Ada anting-anting lagi lekat kat rambut dia. Cara suka tengok kalau lelaki pakai pakaian ala-ala pahlawan mcm ni, rambut panjang, ikat macam ni. Fuh gugur gigi! 


Bang, apa rahsia kening handsome?


Comel je, So hyun...


Dua actor actress ni memang my fav kids actor together with Yeo Jin Goo dan Kim Yoo Jung 

Dah Cara bagi lead actor je... nak tahu yang lain boleh lah pergi tonton seniri haha. Sekian.

You Might Also Like

0 comments

Please leave your comment... jebal~

Top Commentators

Boy In Luv

Converse High